Det roliga och glöden med fotbollsspel

Det roliga och glöden med fotbollsspel

Här är grunderna du måste känna till innan du fortsätter med fotbollsspel.

Wincasting

En korrekt poängsatsning är en där du förutser spelets slutresultat. Observera att i cupmatcher som kan gå till förlängning och/eller straff är det resultatet efter 30 min. Oddsen för korrekta poängsatsningar är ofta lockande, men det är svårt att gissa det exakta resultatet.

En satsning blandar valet av en anfallare med rätt resultat. Du kan till exempel satsa på att Mohamed Salah ska göra mål och att Liverpool vinner med 2-0. Eftersom du spelar på möjligheten till två evenemang är chanserna på dessa satsningar större. Många bookmakers låter dig välja om målskytten ska vara den första, finalen eller båda.

Satsar på målskyttar

Detta är en satsning på en viss spelare som gör poäng under ett spel, som namnet antyder. Du kan satsa på en rad olika åtgärder, inklusive vem som slår först och sist i spelet, eller vem som slår till när som helst under hela spelet. Eftersom det helt klart finns en enorm sannolikhet att de slår till när som helst, kommer chanserna att vinna var som helst under perioden att vara mindre.
Dessa satsningar är generellt sett ganska smarta att spela när en spelare var i bra form, eller om en klubb är mycket bättre än sina rivaler, vilket gör en spelare mer benägen att göra mål. Du kan välja bland flera av fotbollsspelarna, och bookmakers tillåter dig ofta att göra det.

Ackumulatorer

Ackumulatorer är överlägset de vanligaste typerna av sportspel eftersom de blandar många val till en satsning. Detta beror på det faktum att de ger möjlighet till övergripande prestanda för blygsamma satsningar, eftersom vinsterna från varje val sätts in på följande. Den omedelbara faran är att satsningarna måste matcha för att spelaren ska få utdelning.

sportspel

Du kan till exempel välja ett lag som du tror kommer att vinna matcher och få dem alla placerade till ett jämnt värde. Om du placerade 2 dollar på var och en av spelarna som vann i fyra separata satsningar, skulle ditt nettovärde, räknat på dina riskpengar, ha varit 5 dollar för varje lönsam satsning.

Halvtid/heltid

Vem som helst kan satsa på resultatet av första och/eller efterföljande halvlek. Med en eller till och med båda halvorna kan du satsa på hemmapubliken, den besökande truppen eller oavgjort. Denna satsning är avsedd för mer erfarna fotbollsfans som har förkunskaper om vilka klubbar som startar och stoppar spel effektivt eller långsamt. Att förstå försäsongsspelen eller om nyckelspelare är axelskada eller återhämtning kan också hjälpa dig att få denna typ av satsning.

Slutsats

Att hålla koll på dessa faktorer kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din fotbollsbettingresa och göra några riktigt stora vinster.

Tarik Håkansson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *