Udinese

Oddo väntas få sparken

I november 2017 fick Luigi Del Nieri sparken och ersättes då av den tidigare sparkade Pescaratränaren Massimo Oddo. Till en början blev det en succé och laget tog sex raka vinster.

Under eftermiddagen fick tränaren Massimo Oddo se sitt lag ta sin elfte raka förlust i Seria A och laget sjunker som en sten. Udinese började dock bäst i matchen då Kevin Lasagna gjorde matchens första mål.

Tyvärr för Udinese så vände Crotone på matchen och nu har laget från Friuli elva raka förluster, det är den tredje längsta förlustsviten i Serie A genom tiderna. Det norditalienska laget har gått från att utmana om europaplatser innan förlustsviten började till att vara fyra poäng från nedflyttning.

Sky Sport rapporterar om att arga Udinesefans har efter dagens förlust blockerat arenan och låter ingen från Udinese lämna. Enligt Sky sport ska det vara en kaotisk stämning och vissa supportrar ska även lyckats ta sig in i den mixade zonen.

Tränaren Oddo och spelarna har inte talat med media efter matchen och Udinese väntas snart göra ett offciellt uttalande inom de närmsta timmarna. Massimo Oddo väntas få sparken och det rapporteras om att Andrea Stramaccioni kommer att ersätta.

 

Källa:Football-Italia

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar