Torino

”Vi kan överraska Roma”

Tornios Serbiske tränare Sinisa Mihajlovic tror att Torino kan vända den negativa trenden de är inne i och överraska Roma i söndagens möte.

Roma är inte perfekta och vi är inte i en kris säger Mihajlovic i presskonferensen inför söndagens möte med den gulröda klubben från Rom.

– Om vi möter Roma-laget som spelade i veckans 3-3 match mot Chelsea blir det en tuff match. De hade över 60 procent bollinnehav och gjorde tre mål på Premier Leauge mästarna Chelsea, men de är inte perfekta.De släpper till väldigt mycket chanser via deras försvar så vi måste utnyttja det så mycket vi kan.

– Hittills under säsongen har Roma vunnit sina matcher förutom mot Inter och Napoli, Roma förtjänade mer från sina förlustmatcher. Med allt det här sagt så behöver vi inte sitta här och prata om hur bra Roma är. Vi är Torino och vi kommer spela på vårt sätt och vi tror på den spelidéen vi har.

– Våra två senaste resultat är jag inte nöjd med, men vi är inte i en kris. Jag erkänner att två poäng mot Verona och Crotone är en stor besvikelse, men förra veckan släppte vi in två mål av totalt tre skott på mål i matchen mot Crotone.

Källa:Tuttosport.com

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar