Juventus

Pjanic: ”Belotti? – han är inte värd så mycket”

I helgen stundar ett hett möte mellan Juventus och Torino, även kallat Derby della Mole. Torino har lovordats som en kandidat till att kvalificera sig ut till Europa och Juventus ångar på i vanlig ordning.

Derbyt är alltid en speciell match för klubbarna, och efter Napolis fina start på säsongen känner Massimiliano Allegri pressen på att haka på i toppen. En av Juventus viktiga pusselbitar Miralem Pjanic, intervjuades inför den heta matchen:

”Styrkorna mellan lagen är ganska lika, vi har en liten fördel då vi spelar på hemmaplan. Vi måste vara med i spelet och i duellerna, med intensitet och vilja. Jag skulle vara nöjd om vi slipper släppa in något mål, det skulle vara perfekt.”

Den bosniska fotbollsspelaren fick även frågan om vad han tycker om hans motståndare i form av Andrea Belotti, och gick in på prissumman som ryktades om honom under mercaton:

”Belotti? Han har en bra säsong, men hundra miljoner är verkligen mycket. Särskilt när jag tänker på vad Christiano Ronaldo är värd, en som gör två-tre mål i varje match. På den nivån finns det endast två spelare: honom och Lionel Messi. Men nu har prissummorna ökat enormt, men summan är verkligen för hög på honom.”

Källa: gianlucadimarzio.com.

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar