Hellas Verona

Sogliano: ”Romulo lämnar inte på lån”

Hellas Veronas sportchef Sean Sogliano pratade med Sky Sport 24 om förhandlingarna kring Romulo och klubbens mercato i övrigt.

”Romulo? Det finns aspekter att klargöra. Inom kort kommer det vara ett möte och jag hoppas det kommer vara avgörande. Möjligheten? Jag säger inget därför att i livet vet man aldrig och det har hänt förr att förhandlingar har fallerat. Just nu så diskuterar vi. Om han försvinner på lån? Nej, det är inte förutsättningarna, men innan vi pratar om utformningen vill vi se om förhandlingarna kan avslutas. Vi avvaktar.”

”Sörensen i utbyte? Det är en spelare som vi har pratat om, men förhandlingen kring Romulo är knuten till spelarutbyten. Juve har spelare som Sörensen som kan intressera oss, men de två förhandlingarna hör inte ihop.”

”Rafa Marquez? Vi har redan en med samma namn. Det kanske blir svårt att ha två stycken, haha. Inom kort kommer vi ha ett möte med Torino angående Rodriguez. Vi får se.”

”Försäljningar? Vår policy är den att alltid försöka göra resultat, föra klubben framåt och försäkra fansen att de är viktiga för oss. Poängen räknas mer än allt, men vi en klubb med en strategi att finna spelare och göra förtjänster på dem. Iturbe är ett exempel, vi har sålt honom men vi lyckades göra en storartad säsong förra året. I första hand letar vi efter spelare som är användbara, men till skillnad mot andra lag är det svårt att behålla dem.”

”Inga fler värvningar? Tyvärr eller tack och lov är mercaton lång och in i det sista så vet man inte.”

 

Vicki Blommé
vicki@solocalcio.se

Mer från Hellas Verona