Juventus

“Om Pirlo är tyst vet man att han förbereder ett prank!”

Juventus mittback Leonardo Bonucci tycker att Gigi Buffon ska bli mer som Neuer, och berättar om Andrea Pirlos påhopp.

Efter sin intervju med Tuttosport, som du kan läsa här, la Leonardo Bonucci även till några personliga tankar och roliga historier. Mittbacken anser att det är orättvist att inte Gigi Buffon någonsin vunnit en Ballon d’Or.

”Jag kommer rösta på Manuel Neuer i årets Ballon d’Or. Han är en ny sorts målvakt, han är med i spelet och gör spektakulära saker. Men för allt Buffon har gjort i sin karriär tycker jag också han borde vunnit en. Nu när jag ser Neuer göra spektakulära saker brukar jag fråga Buffon när han ska göra något sånt för oss”, sa Bonucci och skrattade.

”I torsdags mot Inter lyssnade han på mig och sprang ut och stoppade ett friläge”

Juventus lag består mestadels av italienare, som har skapat en speciell relation över åren. Vissa i laget gillar tydligen att skämta med andra.

”Det finns en regel med Pirlo. Om han inte pratar och skämtar i omklädningsrummet vet man att han förbereder ett av sina upptåg. Hans favoritoffer? Jag! Vi har en chatt tillsammans alla i landslaget, och Pirlo brukar skriva väldigt lite där, men när det kommer till att attackera mig är han ständigt redo!”

 

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar