Juventus

Evra: ”Vi måste respektera denna tröja”

Juventus har inlett historiskt dåligt och har endast skrapat ihop tolv poäng på tio matcher. De regerande mästarna kommer nu spendera tiden fram till nästa match mot Torino på träningsanläggningen.

Ytterbacken Patrice Evra intervjuades av Sky Sport om situationen:

– Igår var det inte det riktiga Juve. Man kan inte göra prestationer som dessa mot Atalanta och som den första halvleken mot Sassuolo. Det finns spelare som inte är medvetna om situationen. De ska inte lastas för det men det är också därför vi nu ska ha ett ritiro. Jag tycker inte om att vi ska ha ett men just nu är det rätt sak att göra. Ledningen tycker att det är viktig att se hur viktigt det är att spela för denna tröja. Jag tycker inte om lag som först vinner och sen förlorar, precis som en jojo.

– Vi kan inte prata om titlar nu, utan vi måste bara tänka på matchen mot Torino. Just nu håller vi på och slänger iväg chanserna till ytterligare en scudetto. Meddelandet till mina lagkamrater är tydligt; vi måste respektera denna tröja. I den första halvleken mot Sassuolo gjorde vi inte det. På lördag är jag säker att vi i alla fall kommer att göra en bra match inställningsmässigt. Torino? Förra året gjorde jag min första match efter 50 dagars frånvaro mot just dem och målet av Bruno Peres blev tungt för oss. Jag tror inte det blir likadant denna gång.

Robin Blommé
robin@solocalcio.se

Relaterade artiklar