Inter

Cambiasso: ”Han är nya Walter Samuel”

Många är imponerade av Inters inledning av säsongen och Milano-klubben lyckades även få med sig ett oavgjort resultat i den svåra bortamatchen mot Napoli i helgen. En som instämmer i hyllningarna är Inter-legendaren Esteban Cambiasso när han intervjuades av Sky Sport:

– Skriniar? Han är vår nya (Walter) Samuel. Enligt mig så påminner de mycket om varandra. Han vet hur han ska agera och försvara utan att dra på sig frisparkar och skickar då ett meddelande till anfallarna att; här kommer ni inte förbi. Numera finns det många försvarare som är bra med fötterna men färre som honom, som kan försvara på ett bra sätt.

– Matchen mot Napoli? Handanovic gjorde en viktig räddning i slutet men det kändes även som att Inter var bättre fysiskt sett, kanske på grund av Napolis Champions League-match i veckan. Det napoli presterar förväntade vi oss alla, men mindre det som Inter uppvisar. Mötet mot Milan var ett test som man klarade och sen trodde många att man skulle släppa in tre-fyra mål mot Napoli, någt som inte hände.

 

Robin Blommé
robin@solocalcio.se

Relaterade artiklar