Serie A

#Calciojoggen 2017 – jogga för calcion!

Premiären av Serie A närmar sig med stormsteg och ni vet vad det brukar innebära: Det ska joggas för calcion! Lördagen den 19/8 sparkar Serie A igång och i samband med starten samlas vi och joggar på Stockholms gator i våra favoritlags tröjor. Precis som tidigare år är start och mål i Vasaparken och förutom joggandet kommer det bjudas på mat, spontanfotboll och allmänt skönt häng. När det sedan är dags för säsongens första match beger vi oss till sportbaren Retro Södermalm/Sofo (Bondegatan 25) för att tillsammans käka, dricka och titta på matchen. Självfallet löser vi tillsammans med Retro ett schysst specialerbjudande på käk och dryck för alla calcio-älskare.

INFORMATION #CALCIOJOGGEN

När: Lördag 19/8, samling i Vasaparken klockan 14.30. Joggstart ca 15.00. Därefter mat och dryck samtidigt som vi ser på Serie A-premiären mellan Juventus och Cagliari klockan 18.00 samt Hellas Verona – Napoli, senare samma kväll.
Var: Från 14.30 till ca 17.00 i Vasaparken, Stockholm. Vi bjuder på enklare tilltugg. Därefter Retro Södermalm/Sofo, Bondegatan 25.
Klädsel: En matchtröja med tydlig Italien-koppling under #Calciojoggen, valfri klädsel under kvällen.
Sociala medier: Använd gärna hashtag #Calciojoggen för allt ni publicerar i sociala medier.
Frågor: Maila redaktor@solocalcio.se eller för ännu snabbare svar via vår Facebooksida.

Meddela er närvaro på vårt Facebook-event så vi får ett hum om hur många som kommer delta: Calciojoggen 2017 – jogga för calcion!


Så här såg det ut förra året

Tack för att ni gör #Calciojoggen till vad den är

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar