Sassuolo

Iachini:”Inter måste visa på planen att de är bättre än oss”

Ikväll tar sig Sassuolo och åker två timmar norrut till Milano för att kliva in på Giuseppe Meazza där de ställs mot ett Champions Leauge jagande Inter. Senast lagen möttes i december vann Sassuolo med 1-0 och nu ska Inter ta revansch samt öka på målskörden rapporteras det om.

Inter är ett jättebra lag och jag har haft Luciano Spalletti som tränare tidigare så jag vet vad han kan göra sa Beppe Iachini på presskonferensen inför mötet mot Inter.

-Sassuolo måste spela sitt spel och om Inter är bättre så måste de bevisa det på planen. Jag har hört att de vill boosta sin plus och minus-statiskt mot oss ikväll genom att göra många mål. När jag hör det blir jag väldigt irriterad, det är respektlöst. Vi är ett professionellt lag och spelarna är professionella, att prata om att vinna eller förlora matcher är en sak men att tala om det andra är bara brist på respekt.

-Inter är favoriter inför ikväll, självklart. De har ett bättre lag än oss men de måste likväl arbeta för varje poäng och respektera motståndarna.

-Det kommer bli en lite mer annorlunda match än den i december, Inter är mer av ett lag nu. Det ska bli kul att träffa Mauro Icardi igen, det är alltid trevligt att stöta på han. Det var ju jag som gav han sin debut i Serie A.

Källa:Football-Italia

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar