Sassuolo

Iachini:”Ät upp era ord Inter”

Beppe Iachini kallade Inter respektlösa efter att de inför mötet mot hans Sassuolo talade om att öka på målskörden.  Inter skulle inte bara vinna matchen utan de skulle även göra sex stycken mål för att jämna ut målskillnaden med Lazio.

Deras uttalande inför matchen var i brist på respekt och jag läste några saker som verkligen var stötande. Den som skrev det bör äta upp sina ord för vi är professionella och vi tar vårt jobb väldigt seriöst sa Beppe Iachini till Medieaset Premium efter matchen.

-Inom fotbollen måste vi sluta upp med det här tramset, för vi går våran uppgift till 100% ända in i slutet på säsongen. Vi har förlorat endast en match av de senast elva matcherna vi har spelat. Vi har funnit självförtroendet och balans i spelet. Vi utförde den här matchen väldigt bra.

-Vi har arbetat så hårt med att komma upp i tabellen och säkra vår Serie A plats inför kommande säsong. När jag såg spelarna applådera staben i omklädningsrummet blev jag lite rörd.

-Vi får tala om min framtid efter säsongen, jag har varit lycklig här men det finns inte garantier på att jag stannar här i Sassuolo.

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar