Sassuolo

Bucchi: ”Vi saknar karaktär”

Sassuolo föll igår hemma på Mapei Stadium mot Hellas Verona med 0-2. Hemmalaget hade mängder av målchanser, spelövertaget och fick dessutom spela med en man mer från minut 67 när Thomas Heaurtaux fick rött kort. Trots det övertaget lyckades inte Giorgio Squinzis lag göra mål.

Tyvärr så händer samma saker om och om igen, vårt problem är att vi saknar karaktär säger Sassuolos tränare Cristian Bucchi till Sky Sport Italia.

-Vi startar alltid matcherna väldigt bra men så fort de kommer en liten motgång eller ett hinder så deppar laget ihop. En tränare kan träna taktik, styrka och kondition men inte karaktär. Vi behöver spelare som är beslutsamma, som kan skaka av sig motgångar och vinna på ett lite grisigt sätt.

-Detta är en sak vi måste arbeta på men det är svårt när samma mönster upprepar sig hela tiden. Vi har haft sju matcher på hemmaplan den här säsongen men vi har endast gjort ett mål. Det är definitivt något som är fel, när vi kommer till läget när vi ska avsluta händer något. Vi har inte beslutsamheten eller aggressiviteten som krävs.

-Hellas gjorde det väldigt bra mot oss, de tog vara på våra misstag. Vi visste vad som väntade oss men tappade det totalt när det första misstaget kom från vår sida.

Källa:Football-italia.net

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar