Inter

Sampdoria är intresserade av Inters bänktrio

Sampdoria och Inter har redan gjort en stor bytesaffär denna sommar. Nu finns det intresse från Sampdoria för tre breddspelare i Inter.

Inter inledde sommaren med att köpa Milan Skriniar och Sampdoria fick i utbytte pengar samt Gianluca Caprari. Milanoklubben har i detta nu stort intresse för Sampdorias anfallstalang Patrick Schick. Samtidigt tittar Sampdoria på Inters spelare som inte platsar i startelvan och försöker hitta en förstärkning till försvaret.

I detta nu finns det intresse från Sampdorias sida för Yuto Nagatomo, Andrea Ranocchia samt Davide Santon enligt Sport Italia. Den skadedrabbade ytterbacken Santon sägs vara öppen för en flytt till Sampdoria men en övergång skulle i det fallet ske senare under fönstret och inte ingå i en deal med Schick. Santons kontrakt går ut nästa säsong vilket gör att Inter vill sälja spelaren.

Ranocchia som var utlånad till Hull förra säsongen har haft en del intresse från Premier League men hittills har inget bud kommit. Av Inters spelare är Ranocchia den spelaren Sampdoria kollar mest på då mittbackspositionen är högst prioriterat för Sampdoria.  När det kommer till Nagatomo har det funnits intresse senaste halvåret men hittills har Sampdoria inte gjort något större försök för att värva japanen.

Källa:  FedeNerrazzurra

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar