Sampdoria

Giampaolo lämnar Samp?

Sampdorias tränare Marco Giampaolo som har varit i klubben sedan sommaren 2016 kan komma att lämna Sampdoria, och presidenten Massimo Ferrero kommer inte stå i vägen för den 50-åriga tränaren.

Marco Giampaolo ersatte Napolis tränare Maurizio Sarri då han lämnade Empoli för att flytta söderut och träna Napoli. Nu kan Giampaolo återigen ersätta Sarri då Napolitränaren ryktas bort från Napoli.

Sampdorias president Massimo Ferrero talade med RMC Sport och sa att han och Giampaolo har en överenskommelse. Om någon klubb hör av sig till honom så ska han komma till mig och berätta det och om Giampaolo vill lämna för en större klubb, då kommer jag inte stå i vägen för den möjligheten.

Den uruguayska mittfältaren Lucas Torreria har under säsongen ryktats flytta till Stadio San Paolo och Napoli.

-Giampaolo kan ta med sig vilken spelare han vill ha med sig så länge de betalar för spelaren. Torreira är en spelare som vi har pratat mycket om tidigare, många klubbar är intresserade av mittfältaren. Vi får vänta till juni och se vad som händer.

-Beslutet är i slutändan spelarens om de vill lämna. Napoli, Inter och många andra klubbar vill ha Torreria. Vi sätter Torreira i samma priskategori som Patrik Schick, så runt 40 miljoner euro bör han gå loss för.

Källa:Football-Italia

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar