Sampdoria

Ferrero: ”Torreira är värd 50 miljoner Euro”

Lucas Torreira har stått för en lysande start under denna upplaga av Serie och har därmed dragit till sig intresse från utländska och Italienska klubbar. Massimo Ferrero basunerar ut att Torreira är värd 50 miljoner euro och att Sampdoria inte är i behov av en försäljning.

Lucas Torreira är värd 50 miljoner Euro och han kommer inte gå någonstans under januarifönstret berättade Massimo Ferrero till Sportitalia igår. Detsamma gäller Dennis Praet, vill någon köpa belgaren så får de hosta upp något runt 30 till 40 miljoner euro men vi har inte för avsikt att sälja.

Den uruguayanska mittfältaren har med sitt fina spel under hösten dragit till sig intresse från klubbar i Italien, Premier League och spanska Atletico Madrid. Den kortvuxna mittfältaren har på 13 matcher denna säsong stått för tre mål, en assist och ett otroligt viktigt jobb på mittfältet. Uruguayanen som är född 1996 väntas få göra debut för sitt landslag i mars då nästa landskamp för Uruguay spelas.

Dennis Praet anslöt till Sampdoria från RSC Anderlecht i slutet av sommaren 2016, denna säsongen har belgaren gjort två mål på tolv matcher i Serie A.

Källa:football-italia.net

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar