Roma

West Ham är intresserade av Dzeko

West Ham rapporteras vara intresserad av att värva Romas bosniska anfallare Edin Dzeko och samtidigt erbjuda en direktörsroll efter spelarkarriären.

i Romalägret har det diskuterats om klubben ska förlänga Edin Dzekos kontrakt  och samtidigt sprida ut lönen över en längre period. Enligt Calciomercato.com begär den bosniska anfallaren runt fyra miljoner euro per säsong vilket Roma tycker är en för hög lön.

West Ham ska inte ha något problem med att betalad den lönen och ska nu vara väldigt intresserad av Dzeko. Londonklubben ska vara beredda att betala runt 25 miljoner euro för att få loss bosnierna från Roma, en summa som Roma kan tänka sig att sälja för.

Edin Dzeko köptes av Roma för 15 miljoner euro från Manchester City 2015 så att kunna sälja en 33-åring för den summa är något som intresserar den italienska huvudstadsklubben.

West Ham rapporteras inkludera ett erbjudande i kontraktet om Dzeko kommer som innebär att anfallaren kommer få en direktörsroll i klubben. Dzeko tog nyligen examen inom sport management från Universitetet i Sarajevo.

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar