Roma

Tröjsponsorer och Darmian

Romas styrelse är har begett sig till London för att diskutera affärer med tilltänkta tröjsponsorer och möjligheten till att plocka in den eftertraktade ytterbacken Matteo Darmian.

Enligt Gazzetta dello Sport är Romas styrelse i London under en intensiv två dagars förhandlingsresa. Affärer som ska diskuteras är tröjsponsor som ska pryda den gulröda tröjan. Just nu ligger två erbjudanden på bordet för Roma att ta ställning kring. Det ena är flygbolaget Turkish Airlines som Francesco Totti var med och arbetade fram, det andra är ett elektronikföretag som hålls hemligt än så länge. För tillfället så tillfredsställer inget av företagen Romas krav och förväntningar för att pryda deras gulröda tröja.

Gazzetta dello Sport rapporterar även om att styrelsen är där för att försöka förstärka truppen. Roma är i behov av en ytterback och de ska försöka gå fullt ut på Manchester United Matteo Darmian.

Den tidigare Torinoförsvararen har endast gjort 11 framträdanden för United den här säsongen och kan ansluta till Roma på ett lån med en obligatorisk köpoption.

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar