Roma

Skadekris i Roma?

På onsdag kliver Roma ut på Camp Nou för att möta Barcelona i en av Champions Leauges kvartsfinaler. En mindre skadekris oroar den italienska huvudstadsklubben.

Cengiz Ünder och Lorenzo Pellegrini följde inte med laget norrut i söndagens oavgjorda möte med Bologna. Duon stannade hemma av säkerhetsskäl då de mindre känningar efter landslagsuppehållet. I matchens 17 minut bad Radja Nainggolan om att bli utbytt och många befarade belgaren med största sannolikhet kommer missa mötet med Barcelona.

Enligt de senaste rapporterna från den romerska tidningen Il Tempo ska bytet ha handlat om att mittfältaren fick en smäll på baksidan av hans högra lår. Nainggolan ska ha försökt springa bort smärtan men utan effekt och bad senare om att bli utbytt. Tester kommer att genomföras under dagarna inför mötet och ledarstaben hoppas att det bara är en mindre smäll och inte en sträckning eller muskelskada.

Folk som såg laget anlända till Roms centralstation Termini under lördagskvällen ska ha sett mittfältaren gå helt utan problem.

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar