Roma

Roma-tränaren inför mötet mot Milan

Romas tränare Eusebio Di Francesco, pratade med media under lördagseftermiddagen inför storstadsmötet på San Siro mot Milan.

”Jag är nöjd med hur laget utvecklats. Vi vill förstå hur vi ska spela och vad vi kan uppnå och vi är medvetna om att det kan uppstå skador under vår väg. Vi har mycket ansvar, vi vill bevisa att vi är en av de bästa klubbarna i Italien,” ska huvudtränaren ha sagt i en presskonferens inför mötet.

Det är även ett speciellt möte för de båda huvudtränarna som båda spelat i Roma, som går långt tillbaka, och är stora italienska aktörer.

Vincenzo Montella är som en bror för mig, vi hade ett bra förhållande när vi var fotbollsspelare och vi har fortfarande en väldigt bra relation. Jag har många bra vänner inom fotbollen och Montella är en utav dem. Han är väldigt bra när det gäller att ge sina lag en attraktiv fotbollsstil.”

Di Francesco kommenterade även beslutet från den belgiska tränaren Roberto Martinez, som bestämde sig för att inte kalla in Radja Nainggolan i den belgiska landslagstruppen.

”Han är en av de bästa spelarna i Europa och varje tränare måste fatta sina beslut. Jag är ledsen för spelarens skull, men jag tror att han kan ge något mera för Roma istället. Jag håller fast honom hårt.”

Källa: calciomercato.com

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar