Champions League

Pellegrini: ”City kommer vinna mot Roma”

Det var ord och inga visor när Pellegrini talade med pressen inför Champions League-mötet mellan Manchester City och Roma:

”Vi måste vinna och trots att det är en svår match som väntar så kommer vi göra just det”. De respektingivande orden använde sig Manchester Citys tränare, Manuel Pellegrini, när han talade med pressen inför mötet mot Roma. Han förklarade också att hans lag inte heller känner någon press gentemot Bayern München efter att ha förlorat den första gruppmatchen mot tyskarna.

Även den forne City-tränaren Roberto Mancini uttalade sig om mötet och han tror på Romas förmåga: ”Det Roma jag såg mot CSKA Moskva kan absolut spela jämnt med City. Till den här matchen kanske de är något försvagade (De Rossi borta och Iturbe osäker, men med i truppen, red. anm.) men i fotboll finns det inga garantier.”.

Roma-spelarna själva verkade väldigt lugna inför mötet och det var stor uppståndelse när de äntrade flyget som tog dem från Roms flygplats Fiumicino till England och Manchester. Francesco Totti och hans kamrater fick ställa upp på oändligt många selfies och skriva autografer till lyckliga passagerare, allt medan de hade stora leenden på läpparna. Det hade kunnat vara så att de var på väg mot en enkel träningsmatch under försäsongen, så avslappnade som de verkade.

Manchester City – Roma spelas imorgon, tisdagen den 30 september kl. 20:45, och visas på Viasat Sport ,Viasat Sport HD, och Viaplay. En prepartita inför matchen hittar du här på Solo Calcio samma dag.

Källa: Corriere dello Sport

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar