Roma

Pastore: ”Serie A tuffare än Ligue 1”

Roma och Atalanta bjöd på en målrik föreställning i Rom, och Javier Pastore öppnade målskyttet. Efter matchen passade han bland annat på att hylla Serie A.

Matchen hann knappt börja innan Javier Pastore gav Roma ledningen hemma mot Atalanta. De blåsvarta vände dock på matchen, och gick till pausvila med en 1-3-ledning. Under andra halvlek lyckades Roma både reducera och kvittera, och slutsiffrorna skrevs till 3-3. Football Italia rapporterar att Pastore väl glad över sitt mål, och över sättet laget reagerade på efter Atalantas vändning.
– Det var ett bra mål. Cengiz Ünder slog ett smart inlägg och avslutet gick bra. Lyckligtvis lyckades vi kvittera till slut. Jag trycker att vi blev lite för avslappnade efter vårt mål, och tillät dem att ha bollen, men det borde vi inte ha gjort. Vi kom ut till andra halvlek med mer intensitet och lyckades komma in i det igen. Vi kunde till och med ha vunnit, sade Pastore.

Romarnas nyförvärv kommenterade också sin position, och hur han ser på Serie A i förhållande till den franska ligan.
– Min position är upp till tränaren. Jag kom hit och var glad för att spela yttermittfältaren, men väl medveten om att jag ofta har spelat i ett tremannaanfall tidigare. Det är definitivt tuffare i Serie A än Ligue 1, de två första matcherna har varit en sådan kamp, sade Pastore.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar