Roma

Olsen: ”Jag tror på mina lagkamrater och jag tror på den här klubben”

Roma lyckades inte att ta sig ur formsvackan under helgens match mot Cagliari. Istället riktades ännu mera kritik mot tränaren Eusebio Di Francesco och lagbygget Roma besitter denna säsong.

”Jag har tro. Vi fortsätter att kämpa, under varje träningspass. Jag tror fortfarande på mina lagkamrater och jag tror på den här klubben.”

Huvudstadsklubben såg ut att ta en komfortabel och välbehövlig trepoängare borta mot Cagliari, men istället kvitterade hemmalaget på stopptid genom Marco Sau – dessförinnan hade Cagliari fått två spelare utvisade, men lyckades alltså ändå få med sig en poäng.

”Jag vet inte vad som hände, men det behövde inte ske. Det är svårt för mig att förklara, jag finner inga ord. Vi borde ha dödat matchen tidigare.”

Roma tappade därmed dyrbara poäng i kampen om Champions League-platserna och ligger för tillfället på en åttonde plats i Serie A, och är hela 22 poäng efter Juventus som stormar mot ytterligare en titel.

”Vi pratade inte mycket i omklädningsrummet efteråt. Vi var alla arga. Men vi kan fortfarande nå en fjärdeplats, men vi måste rannsaka oss själva och spela bättre.”

Källa: football-italia

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar