Roma

Nainggolan:”Vi måste vara konsekventa”

På onsdag spelar Roma returen mot Liverpool och ska försöka med ännu ett nytt mirakel på Stadio Olimpico i Champions League.

Under tisdagsförmiddagen satte sig mittfältaren Radja Nainggolan sig ner för att möta pressen i en presskonferens inför semifinal-returen mot Liverpool på onsdag.

Du får fråga tränaren om det, men vi såg vad vi inte ska göra utifrån den första matchen svarade Nainggolan på frågan om hur de ska stoppa Liverpool.

– De har bra offensiva spelare, vi koncentrerade oss inte i hela 90 minuter och gör du inte det på den här nivån så kommer du bli straffad för det, vi måste försöka vända på det här. Mot Barcelona var vi konsekventa men det var vi inte i England. Vi fick två mål i slutet vilket gör att det lever, vi kan inte göra samma misstag som senast.

– Vad som hände? jag vet inte, det var semifinal, känslor kanske, jag vet faktiskt inte.

– Vi hade en bra start på matchen, men sen så släppte vi in två mål precis innan halvtid så det kanske var det. Sen kanske någon spelare är mentalt starkare än någon annan men efter det här så är vi starkare som lag och mer vaksamma.

– Det är många saker som vi måste förbättra och vi måste göra bättre ifrån oss i 95 minuter.

Källa:Football-Italia

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar