Roma

Nainggolan: ”Jag tog smärtstillande mot Lazio”

Efter lördagens drabbning på Stadio Olimpico mellan huvudstadsrivalerna stod Roma som slutgiltig segrare. Matchhjälten Radja Nainggolan avslöjar att han tog smärtstillande medel för att kunna vara med i matchen.

Mittfältaren var tvungen att lämna landslagssamlingen med Belgien med en skada, och ryktades missa matchen mot Lazio, men lyckades medverka och var en stor roll i Romas seger där han gjorde 2-0 målet i Derby della Capitale.

”Jag ådrog mig en liten skada med Belgien men jag brukar komma tillbaka snabbare än vad jag tror. Jag tog några smärtstillande medel i matchen mot Lazio, jag ville vara där,” berättade mittfältsstjärnan till Sporza.

”Jag tror att jag är på 80–85 procent av min kapacitet, jag kände lite smärta under lördagens match. Det finns inget jag kan göra om jag blir skadad, jag skulle ha velat spela mot México och Japan, men jag hoppas kunna ta varje liten chans att visa vad jag kan i framtiden.”

Naninggolan blev också frågad om huvudstadsklubben kan vinna Scudetton den här säsongen.

”Vi har talat om det för mycket tidigare, nu måste vi ta en match i taget och sedan så får vi se. Vi vill försöka kvalificera oss till Champions League nu så snabbt som möjligt.”

Källa: football-italia

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar