Roma

Monchi vill förstärka med Miranda

Roma funderar på att förstärka försvaret i januari och Inters mittback Joao Miranda har seglat upp som ett namn för huvudstadsklubben.

Den brasilianska mittbacken Joao Miranda har haft svårt att ta en plats under Luciano Spalletti efter att Inter tog in den holländska mittbacken Stefan de Vrij från Lazio under sommaren. Miranda själv har erkänt att han önskar att få spela mer fotboll än vad han har gjort under hösten.

Enligt Il Messaggero ska Romas sportchef Monchi vara väldigt intresserad av att förstärka försvaret i januari med just Miranda. Monchi ska ha följt utvecklingen under hösten och ska även vara en stor beundrare av den brasilianska mittbacken. Samtidigt som Miranda vill ha mer speltid hoppas Inter att mittbacken kan vara kvar till slutet av säsongen.

Ett annat problem för Monchi med Miranda är mittbackens lön på tre miljoner euro per säsong som Roma inte har för avsikt att lägga på en 34-årig mittback och då ligger det på Miranda att sänka sina lönekrav för att kunna få till en flytt och mer speltid.

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar