Roma

Malcom flög ej till Rom på grund av Barcelonas intresse

Under måndagskvällen gick både Bordeaux och Roma ut med att allt var klart. Nu verkar Barcelona blanda in sig i sista sekunden för att försöka sno Malcom från Roma.

Flyget var bokat, förhandlingen var klar och läkarundersökningen var planerad under tisdagen. Trots det blev det inget under gårdagskvällen för Malcom då Barcelona verkar vara intresserade av spelaren. Detta enligt Gianluca Di Marzio och Sky Sport. Affären ska ha varit färdigförhandlad på en summa för 32 miljoner euro samt 4 miljoner i bonusar mellan Bordeaux och Roma. Trots att båda klubbarna gick ut med att allt var klart ska Bordeaux ha nekat Malcom att flyga till Rom då Barcelona ska ha blandat in sig i sista sekunden.

I sin tur ska Malcoms agent Fernando Garcia sagt till Calciomercato.com under gårdagskvällen att en överenskommelse är gjord mellan klubbarna men att Bordeaux har blockerat övergången i sista stund. Huvudanledningen till att Barcelona ska ha blandat sig i sägs vara för att Chelsea ska ha tackat nej till klubbens bud för Willian på 65 miljoner euro. Om den 21-årige yttern hamnar i Rom eller Barcelona denna sommar återstår att se och mer information lär komma under tisdagen vart Malcom ska flytta.

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar