Roma

Karsdorp korsbandsskadad i debuten

Den nederländska försvararen anlände från Feyenoord under sommarens mercato, men var tvungen att genomgå en meniskoperation efter att han skrev på för huvudstadsklubben. 

Den 22-åriga försvararen gjorde slutligen sin debut i den vinröda-tröjan igår inför hemmasupportrarna, där Karsdorp sent blev utbytt i matchen efter att ha känt smärtor i sitt vänstra knä, men det framstod i morse att skadan var värre än förväntat.

”I efterdyningarna av onsdagens match mot Crotone gick Rick Karsdorp till medicinsk personal för behandling av smärta som han kände i hans vänstra knä, halvvägs genom andra halvleken på Stadio Olimpico,” bekräftar Giallorossi i ett uttalande på deras officiella hemsida.

”Karsdorp togs omedelbart till sjukhuset för medicinska tester, vilket bekräftar en spricka mot hans främre korsband. På torsdag eftermiddag kommer spelaren att genomgå ytterligare medicinska tester och en plan för rehabilitering kommer att planeras.”

Karsdorp talade efter matchen om sin glädje att äntligen ha gjort sin Roma-debut, men ser nu ut att bli borta i minst sex månader. Vi önskar en snabb återkomst för 22-åringen!

 Källa: football-italia.net 

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar