Mercato

Juan Jesus om ryktet: ”Du vet mer än mig!”

Tidigare rapporterade Gianluca Di Marzio om att två klubbar hört sig för om Juan Jesus. Detta fick huvudpersonen själv att reagera över sociala medier.

I måndags kväll rapporterade Sky-journalisten Gianluca Di Marzio att både Porto och Zenit pratat med Roma om en eventuell Juan Jesus-övergång. Detta fick försvararen själv att reagera och svarade också mercatoexperten.

Juan Jesus: Säger du det? Du vet mer än mig, haha! Låg mig veta mer när andra klubbar gör förfrågningar!

Gianluca Di Marzio: Hej JJ! Det är två stora lag, men dem har frågat Roma om dig, inte sålt dig, det har jag inte sagt heller. Jag sa bara att du är uppvaktad och du bör vara glad för det😂. Sen är ju regeln att först prata med klubbarna och sen spelarna? Kram!

JJ: Stora lag ja, men inte större än Roma! Om det förhandlas mellan klubbarna och jag, spelaren, inte vet om det, hur vet du om det?! Hahaha, kram min kompis. 

GdM: Faktum är ju att du bör stanna! Klubbarna har bara begärt ut lite info från Roma, det är inga officiella erbjudanden som sagt. Endast förfrågningar, jag kontrollerade det igår med klubben. Kram, ses snart min vän!

 

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar