Champions League

El Shaarawy: ”En kväll du minns hela livet”

Roma, med Stephan El Shaarawy i spetsen, tog en imponerande storseger mot Chelsea. Efteråt var matchvinnaren rejält nöjd.

Domaren hann knappt blåsa igång matchen på Olimpico förrän Stephan El Shaarawy gjorde 1-0 till Roma. Innan pausvilan kom hade han dessutom hunnit dubbla sin och romarnas målskörd, och i andra halvlek kunde Diego Perotti hamra in den sista spiken i Chelsea-kistan. Tvåmålsskytten var mycket lycklig efter matchen, skriver Football Italia.
– Det här är kvällar som du minns hela ditt liv. Du gör inte ditt första Champions league-mål varje dag. Det har varit en speciell vecka, absolut. Jag fyllde år, jag avgjorde mot Bologna… En intensiv vecka full av känslor. Jag är sannerligen lycklig, sade El Shaarawy.

Förutom 3-0-vinsten kan Roma glädjas åt att de toppar gruppen, då Atletico Madrid överraskande tappade poäng hemma mot Qarabag.
– Vi kommer hålla hårt i den här segern. Det fanns skepsis kring oss den här säsongen, men vi åkte till London och stod för en stark prestation, precis som i Baku. Vi måste bevara ledarskapet i gruppen, och sen är det en match till innan landslagsuppehållet och vi fokuserar på den, sade Stephan El Shaarawy.

 

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar