Roma

Dzeko: ”Ett av mina tre vackraste mål”

Roma reste till Turin för match mot Torino i premiären. Matchens enda mål stod Dzeko för – och det var ett snyggt sådant.

Nyförvärvet Justin Kluivert skickade in ett inlägg, och Edin Dzeko slog till med ett volleyskott – därefter hade duon säkrat premiärsegern för Roma. Torino lyckades nämligen inte göra mål på Robin Olsen, och huvudstadslaget kunde därmed resa hem med tre poäng. Football Italia rapporterar att målskytten var minst sagt nöjd efter segern.
– Jag såg Kluivert till höger och hoppades att han skulle slå in den mot den bortre stolpen, vilket han lyckligtvis gjorde! Jag hade ingen tid att tänka efter. Det var så många spelare i boxen, jag hade inte haft tid med en bolltouch. Vi var i slutet, jag var tvungen att gå för det. Jag tycker att det var ett av mina tre vackraste mål i karriären. Jag gjorde ett inte helt olikt mål förra säsongen, kanske var det bättre, men det här var viktigare. Kluivert är mycket bra eftersom han kan spela både till höger och vänster, det gör ingen skillnad för honom, sade Edin Dzeko efter matchen.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar