Roma

Di Francesco: ”Vi måste ge allt vi har”

Roma öppnar sitt Champions League-äventyr imorgon mot den spanska giganten Atlético Madrid, som har nått finalen i turneringen två av de senaste fyra åren. Eusebio Di Francesco är bestämd med att matchen som ställdes in i Serie A i helgen inte ska ha någon större påverkan. 

”Vi måste kriga hårt och ta vara på deras styrkor och ge allt vi har”, ska huvudtränaren ha sagt på presskonferensen inför matchen, rapporterar football-italia.net.

”Jag vill se ett bestämt lag ute på planen eftersom att det kommer att bli tufft. Roma har inte varit så framgångsrika i Champions League den senaste tiden, och vi måste börja bra eftersom att morgondagens match kan bli avgörande.”

Di Francesco som anslöt till Roma inför säsongen, efter att Luciano Spalletti lämnat huvudstadsklubben, kommer att göra sin första match som tränare i den stora turneringen, fortsätter att kommentera:

”Atlético har sin egna identitet och spelstil, den är inte estetisk men pragmatisk. De uppnår sina mål, och från ett mentalt perspektiv, har Diego Simeone gjort ett otroligt jobb. Vi har förberett oss för den här matchen, efter det så får vi se vad som händer på planen.”

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar