Roma

De Rossi till attack: ”Grisar med mikrofoner sa att jag var emot Totti”

Romas Daniele De Rossi gick till hård attack mot de kritiker som spridit rykten om att det skulle finnas en skism mellan honom och Francesco Totti. De Rossi talade med  Roma TV om sin relation till Roma-kaptenen

”Jag tittade på tifot under en minut och det kändes som en livstid. Att få stå sida vid sida med han som kommer bli ihågkommen som den störste spelaren i historien är inte normalt. I denna märkliga stad sade någon att jag var emot Totti, men det är grisar med mikrofoner och de kommer fortsätta vara grisar med mikrofoner.”

De Rossi fortsatte sedan med att prata om det händelserika derbyt:

”Att se mitt ansikte i tifot är bland de tre största händelserna i min karriär. Matchen? Vi startade dåligt men vi fick ett mål på kontring och ett på ett distansskott. Det var inte lätt att komma tillbaka men vi är ett starkt lag och vi reagerade på högsta möjliga mentala nivå. I omklädningsrummet visste vi om att matchen inte var över, sedan gjorde vi mål efter bara några minuter vilket ändrade passiviteten i matchen. Efter kvitteringen var några av dem vitaktiga, men det är normalt. Juventus? Mot Inter led de, de sista minuterna var förödande som alltid.”

Cihan Dalaba
cihan@solocalcio.se

Relaterade artiklar