Mercato

Parmas dröm: Anfallsparet Cassano-Balotelli

Parma är tillbaka i Serie A, men man är fortsatt långt ifrån fornstora dagar. Men nu drömmer man om ett profilstarkt och stökigt anfallspar som ska skjuta Parma upp i serien igen.

Parma jobbar för en riktigt mercatosmäll. Enligt flertalet källor har Parma kollat läget med Antonio Cassano, om han är sugen på ännu en comeback. Parmadirektören Luca Carra har sagt att ”man vet aldrig…” när han fick frågor om FantAntonio.

Men att plocka in Cassano på free transfer är inte det enda man sägs jobba med, utan man vill även hitta en giftig anfallspartner till honom. Den spelaren sägs vara Mario Balotelli. Balotelli sägs vilja lämna Nice, även om han nu börjat träna med laget igen. Enligt Calciomercato.com, som hänvisar till La Gazzetta dello Sport, ska Nice kräva tio miljoner euro för spelaren. Parma sägs ha erbjudit hälften.

För att Balotelli ska bli aktuell måste han också sänka sin lön rätt rejält. Att han är redo att gå ned i lön för att återvända till Italien ryktas Balotelli vara villig att göra, men frågan är hur mycket.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar