Non solo calcio

Tävla med SoloCalcio!

SoloCalcio fortsätter att växa och fortsätter att visa att vi är Sveriges hem för italiensk fotboll. Tidigare i månaden passerade vi 3000 gillarmarkeringar på Facebook, vilket vi är väldigt glada över. Tusen tack för att ni stödjer oss i vårt arbete!

Som tack för stödet har vi lanserat en tävling. För den som lyssnar på vår podcast Passione Per i Passionati är detta ingen nyhet, men för er som ännu inte har rattat in vår podd kommer nu även informationen i textform:

Eftersom det står en mästerskapssommar för dörren har nu tankarna både hos italienska spelare och hos oss börjat cirkulera kring hur Antonio Contes EM-trupp kommer att se ut. Kan spelare som Mario Balotelli eller Antonio Cassano bli en joker? Vilka ska bära mittfältet? Vilka blir backup till Gianluigi Buffon?

Tror du att du har stenkoll på italiensk fotboll? Maila då in den 23 man stora truppen som du tror Antonio Conte plockar ut till sommarens EM. Adressen ni ska maila till är: redaktor@solocalcio.se

Den som prickar flest korrekta spelare kommer vinna ett italiensk delikatesspaket signerat Johan Stistrup, vår käre vän och Hellas Verona-supporter som arbetar med just detta nere i Italien. En bild på priset finner ni i hashtagen #PPiP på Twitter. 

Ifall flera personer hamnar på samma antal poäng är det bidraget som skickades in först som vinner.

 

 

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar