Non solo calcio

SoloCalcio-kväll på Enzo’s

Tillsammans med restaurangen Enzos bjuder SoloCalcio in alla calcioälskare till en helkväll, söndagen den 19:e april i den italienska fotbollens tecken. På programmet finns Fifa-turnering på Playstation 4 (tvåmanna-lag), frågesport om den italienska fotbollen, god mat, skönt häng men framför allt Milano-derbyt mellan Inter och Milan.

Enzos har kvällen till ära tagit fram ett specialerbjudande: Valfri pizza + Tiramisu och espresso för 195 kronor.

Kvällen inleds redan vid 17.00 då vi samlas och drar igång en Fifa-turnering. Antalet platser i turneringen är begränsade; max 12 stycken tvåmanna-lag kan delta och man anmäler sig via mail. Först till kvarn gäller.

OBS! Antalet lag som kan delta har höjts till 16 och det återstår endast 3 platser, så se till att boka din plats i turneringen snarast!!

Anmälan till Fifa-turneringen är stängd då vi har fyllt alla platser. Men ni är fortfarande välkomna att anmäla er till övriga aktiviteter under kvällen.

Utöver det kommer det att hållas en frågesport rörande den italienska fotbollen under kvällen. Fina priser väntar vinnarna i såväl Fifa-turneringen som frågesporten.

När? Söndag 19:e april 17.00 – 23.00.
Var? Enzos Hornstull, Långholmsgatan 15, Stockholm. Hemsida: www.enzos.se
Vem kan komma? Alla är välkomna, oavsett lagtillhörighet.
Anmälan: Via mail till redaktor@solocalcio.se så vi får en uppfattning hur många som kommer. Anmälan till Fifa-turneringen görs via samma mailadress.

Med förhoppning om en trevlig kväll.
Vi ses på Enzos!

 

Tacka gärna ja på vårt Facebook-event för att se om dina vänner kommer också! Länk HÄR.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar

Mer från Non solo calcio