Napoli

Tre spelare lämnar Napoli?

Napolis lugna mercato förväntas bli allt mer intensiv under augusti. Truppen är i dagsläget aningen för stor och tre spelare ryktas nu vara väldigt nära att lämna Napoli.

Den första spelaren som förväntas lämna klubben är den 31-årige makedoniern Goran Pandev. Den flexible anfallaren ser ut att bli överflödig i Napoli efter Michus ankomst och flera lag ryktas vara intresserade av Pandevs signatur. Milan och Fiorentina har länge varit intresserade, men idag skriver il Mattino att även Galatasaray och deras nye tränare Cesare Prandelli är intresserade av Pandev.

Den andra spelaren på väg bort från Napoli är mittbacken Miguel Britos, 29. Den uruguayanske mittbacken ska enligt den Genoa-baserade tidningen il Secolo XIX vara Sampdorias förstaval som ersättare till Shkodran Mustafi som igår blev klar för Valencia.

Namn nummer tre på väg bort från Napoli är Britos landsman Walter Gargano, 30. Den kortväxte mittfältaren har spenderat de två senaste åren på lån hos Parma och Inter. En återkomst till Parma ska enligt SportMediaset vara ett tänkbart alternativ, men även Atalanta och Sassuolo ska enligt samma källa vara intresserade av El Mota.

Cihan Dalaba
cihan@solocalcio.se