Napoli

Sampdoria: ”Stäng av Reina för filmning!”

Ilskan är stor i Sampdoria efter Matias Silvestres utvisning som gav upphov till att Napoli gick vidare för att vinna gårdagens match med 2–1. Klubben anklagar målvakten Pepe Reina för filmning och hoppas att han nu stängs av.

I den 61:a minuten i mötet mellan Napoli och Sampdoria blev mittbacken Matias Silvestre utvisad efter att ha obstruerat Napoli-målvakten Pepe Reina vid en utspark. Efter matchen har flera kritiska röster riktats åt domaren efter agerandet och Sampdorias advokat Antonio Romei säger att han tycker att situationen borde videogranskas.

– Vi stod för en underbar insats som avgjordes av ett domarmisstag i en situation som var ganska lätt att se, så det är väldigt irriterande. Händelsen var helt klart tydlig, straffområdesdomaren var nära och han kunde ha sett att Silvestre inte ens nuddade honom men att Reina föll ändå.

– Nu får vi se hur disciplinnämnden ska bedöma händelsen. Vi väntar oss att videogranskning används för filmningen, precis som det var för Strootman för bara några veckor sedan, säger Romei och syftar på att Romas holländare blev avstängd två matcher efter en situation med Daniele Cataldi i derbyt mot Lazio. Den avstängningen hävdes dock senare då även avbytaren Cataldi fick en avstängning på en match på grund av att han hade lämnat bänken för att springa ner mot Strootman.

 

Se situationen mellan Matias Silvestre och Pepe Reina i spelaren nedan:

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar