Napoli

Napoli och Inter går vidare med Barella och Lozano följs av Napoli

Dragkampen om Cagliaris talangfulla mittfältare Nicolo Barella går vidare och nu har Napoli och Inter avancerat i kampen om den sardiska grabben. Utöver den kampen är Napoli och nosar på PSV:s mexikanska anfallare Hirving Lozano.

I dagens Gazzetta dello Sport rapporteras det om att Napolis tränare Carlo Ancelotti är ett väldigt stort fan av Cagliaris guldklimp till mittfältare Nicolo Barella. Napoli ska vara redo att gå vidare i intresset genom att möjligen försöka köpa loss mittfältaren nu i januari men låta den italienska landslagsmannen vara kvar säsongen ut i Cagliari.

Inter är väldigt intresserade av Barella också men den svartblåa klubben från Milano måste vänta till sommaren innan dem kan operera på marknaden med tanke på Financial Fair Play restriktionerna. Cagliari begär 50 miljoner euro för Barella och med det priset har inte Inter råd att köpa loss mittfältaren i Januari.

Utöver Barella rapporterar Gazzetta dello Sport att Napoli följer PSV:s mexikanska anfallare Hirving Lozano som imponerade stort under sommarens mästerskap och även under hösten för den holländska klubben. Under hösten står Lozano noterad för elva mål och sju assist. PSV Eindhoven har satt prislappen på sin mexikanska anfallare till ungefär 35 miljoner euro.

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar