Napoli

Napoli budar på Torreira

Sampdorias sittande mittfältare Lucas Torreira har ryktas bort till en rad olika klubbar runt om i Europa. Nu rapporteras det om att Napoli har kommit med sitt första bud på uruguayanen. 

Efter en veckas samtal angående Lucas Torreira mellan Napoli och Sampdoria ska det första budet ha skickats till Sampdoria enligt Tuttomercataoweb. Torreria har en utköpsklausul på 25 miljoner euro i sitt nuvarande kontrakt.

Andra klubbar som är intresserade av mittfältaren är den blåsvarta klubben från Milano, Inter. Dessvärre sätter Financial Fair Play käppar i hjulet för Inter samt klubbens vara eller icke vara i Champions Leauge kommande säsong. Därför vill Napoli agera fort och knyta till sig Sampdorias sittande mittfältare. Den tyska klubben RB Leipzig är också intresserade av Torreira.

Aurelio De Laurentiis lag ska finansera köpet av mittfältaren genom att sälja sin egna unga mittfältare Amadou Diawara till Premier Leauge. Det ska finnas flera erbjudanden men det som sticker ut mest är Tottenhams intresse för 20-åringen.

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar