Mercato

Målvaktens agent öppnar för Napoliflytt

Pepe Reina sägs vara på väg bort från Napoli. Ersättaren kan finnas i Italien, närmare bestämt i Udine – i alla fall om Orestis Karnezis agent får som han vill.

Den 34-årige Pepe Reina har inte skrivit på något nytt avtal med Napoli, och enligt Football Italia är bland annat Manchester City sugna på att knyta till sig honom. Om Reina lämnar Neapel skriver samma sida att en tänkbar ersättare är Udineses Orestis Karnezis, enligt hans agent i alla fall.
– Orestis är en startspelare för det grekiska landslaget, och han har alltid gjort det bra i Udinese. Han har stor internationell erfarenhet. Napoli följer honom, men det gör även andra storlag, sade Claudio Vagheggi, målvaktens agent.

Vagheggi uttryckte också en önskan om att få träffa representanter från Napoli snart, och lät meddela att Karnezis är redo för en flytt söderut.
– Han har redan sagt att han med glädje skulle bära den blåa tröjan, och en stor möjlighet skulle öppnas om Reina lämnar. Han vet att han skulle visa vad han kan i Napoli, oavsett vad. Jag hoppas att det går att få till ett möte med Napoli den här veckan för att snabba på förhandlingarna, sade agenten.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar