Champions League

Jürgen Klopp: ”Napoli förtjänade vinsten”

Napoli började Champions league-spelet med ett kryss, men hemma mot Liverpool blev det tre poäng. Rättvist, enligt engelsmännens tränare.

Matchen mellan Napoli och Liverpool såg länge ut att sluta 0-0, men i slutminuterna fick Lorenzo Insigne hemmapubliken att explodera. Napolistjärnan petade in 1-0 bakom Alisson Becker, och avgjorde därmed matchen. Gianlucadimarzio.com rapporterar att gästernas tränare, Jürgen Klopp, ansåg att det speglade matchen bra.
– Napoli förtjänade att vinna, det är ett rättvist resultat. Med lite tur kunde vi ha fått oavgjort, men Napoli spelade bättre. Vad som inte fungerade för oss? Vi måste försvara oss bättre, vi spelade inte som vi hade förberett oss på träningen. Vi saknade tajming, det var en svår match för oss, sade Klopp.

Han förnekade också att de rödklädda spelade för att få med sig ett kryss, och kommenterade målskytten lite extra.
– Det (att spela oavgjort, reds anm) var inte planen. I andra halvlek fattade vi inte rätt beslut vid rätt tillfällen. Det var heller inte lätt att spela på den här arenan, med Napoli som alltid går framåt. Insigne? Vissa spelare gör alltid mål mot mina lag, det finns inte mycket jag kan göra åt det, sade tysken.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar