Inter

Intersupporter påkörd av bil – dog på sjukhuset

En Intersupporter blev i samband i matchen mellan Inter och Napoli påkörd av en bil, och fick föras snabbt till sjukhus. Mannen avled senare under onsdagen.

Det var en hetsig stämning både på samt utanför planen under toppmötet. Inter vann matchen efter ett sent avgörande av Lautaro Martinez, men allt skulle i efterhand handla om de rasistiska påhoppenKalidou Koulibaly från Intersupportrarna och oroligheterna innan matchen.

Under torsdagsmorgonen rapporterar flertalet italienska källor att Intersupportern som blev påkörd av en bil, som enligt football-italia kördes av en Napolisupporter, avled på sjukhuset efter sina skador.

Händelsen skedde drygt en timme innan avspark och den 35-årige supportern fördes direkt till sjukhus, men hans liv gick alltså inte att rädda.

I samband med drabbningarna mellan ultrasfalangerna knivskars även fyra Napolisupportrar, där en 43-årig man fått allvarliga skador efter att ha fått knivsår i magen. Mannen behövde senare sys på sjukhuset och de tre andra supportrarna ska ha fått lindrigare skador.

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar