Napoli

Insigne trots förlusten: ”Napoli visade karaktär”

Napoli föll mot Juventus och tappade serieledningen. Lorenzo Insigne såg dock ljuspunkter, förlusten till trots.

Det bjöds på tuffast möjliga motstånd för Napoli på lördagkvällen, Juventus i Turin. Anfallaren Simone Zaza blev matchvinnare för ”den gamla damen”, men Gianluca Di Marzio skriver att Insigne såg positiva saker ändå.
– Vi saknade inte karaktär, vi kom till en arena fylld av Juventussupportrar på deras egen hemmaplan och vi spelade vår fotboll och satte vår prägel på matchen, sade Napolis Lorenzo Insigne.

Den italienske anfallaren talade bland annat om sin roll i matchen, men uppmanade också supportrarna att fortsätta stötta laget.
– Vi gjorde bra ifrån oss och saknade bara ett mål. Eftersom Juve spelade som de spelade var jag tvungen att offra mig i defensiven, jag kunde inte lämna Faouzi Ghoulam ensam mot två spelare. Vi måsta hålla oss lugna, de är bara en poäng före oss och vi måste fokusera på våra matcher. Vi får se hur det slutar. Jag är säker på att supportrarna mår dåligt eftersom vi förlorade mot Juventus och tappade serieledningen. Jag ber dem att fortsätta stå vid vår sida som de alltid har gjort, sade Insigne.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar