Napoli

Insigne haltade av planen

Trots ett fullpackat San Paolo, flyttad sändningstid för avsnitt fem och sex av Gomorra så förlorade Napoli mot Juventus med 0-1 och fick även stadens son Lorenzo Insigne skadad.

Den tidigare målkungen i Napoli Gonzalo Higuain satte kliniskt dit matchens första och enda mål i den 13 minuten. Detta blev Napolis första förlust för säsongen, inför toppmötet hade Sarris lag tolv vinster, två oavgjorda och en nolla i förlustkolumnen.

Lorenzo Insigne haltade av när det återstod en kvart av matchen. Maurizio Sarri bekräftade senare att Insigne har sedan han återvände från landslagsuppehållet kämpat med att återhämta sig helt från en inflammerad ljumske.

På onsdag möter Napoli holländska Feyenoord i en avgörande match i Champions League, Napoli Måste vinna matchen samtidig som Manchester City besegrar Shakhtar Donetsk för att gå vidare till nästa runda. Enligt den Napolitanska radiostationen Radio Kiss Kiss så kommer det vara ytterst tveksamt om Lorenzo Insigne hinner vara spelklar till den matchen.

Källa:Football-Italia.net

 

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar