Napoli

Hamsik efter krysset: ”Vår dröm är borta”

Helgen som gick bjöd på ett kryss för Napoli, och vinst för Juventus. Ligatiteln är därmed så gott som Juves, och efter matchen var Hamsik både stolt och uppgiven.

I lördags besegrade Juventus Bologna programenligt hemma i Turin. Det satte press på Napoli då de tog emot Torino, och de ljusblåa tog också ledning. Gästerna kvitterade, men Marek Hamsik kunde åter ge Napoli ledningen. Torino fick dock sista ordet i den oavgjorda matchen i Neapel, och Football Italia rapporterar att lagkaptenen hade blandade känslor kring resultatet.
– Jag vill tillägna mitt mål till våra fantastiska supportrar, jag vill tacka dem för deras underbara stöd. Jag gillar tanken på att göra mål, men jag hade föredragit om det varit värt tre poäng. I stället fick vi bara en poäng, och vår dröm har upplösts. Under säsongen har vi spelat fin fotboll, och vi låg i topp. Vi är ledsna över att vi inte fullföljde vår uppgift, sade Hamsik efter matchen.

30-åringen passade också på att blicka framåt mot nästa säsong.
– Vi har visat vår styrka under den här, och vi är redan bland de bästa klubbarna i ligan. Det är en bra bas för att slåss om titeln nästa säsong också, sade Hamsik.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar