Napoli

Hamsik: ”Det bästa Napoli jag spelat i”

Napolis lagkapten Marek Hamsik, säger att den nuvarande upplagan utav hans lag är definitivt den bästa som han spelat i, och tror på en ljus framtid för klubben.

”Napoli har haft en bra start i ligan med sju segrar på dom sju inledande matcherna. Jag saknade ett mål men till slut så kom det, och jag är glad för det,” ska Hamsik ha sagt till Sport Aktuality i Slovakien.

”Efter landslagsuppehållet har vi dock en svår period mot Roma, Manchester City och Inter, så vi får se hur det ser ut efter dessa matcher. Detta är definitivt det bästa Napoli jag har spelat i.”

Den 30-åriga mittfältaren är även ute efter att slå Diego Maradonas målrekord i klubben och tror inte att det är helt omöjligt.

”Diego Maradonas rekord? Jag har en hel säsong framför mig, jag tror inte att det är ett problem. Maurizio Sarri har gett oss en identitet, vi har jobbat hårt i tre år och jag tycker att det är dags att vinna nu.”

Närmast väntar två gruppspelsmatcher för den slovenska mittfältaren mot Skottland och Malta innan resan med Napoli fortsätter.

Källa: football-italia.net

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar