Mercato

De Laurentiis stänger dörren för Cavani: ”Vi behöver unga spelare”

Under den senaste veckan har det förekommit rykten som gjort gällande att Napoli skulle ha planer på att värva tillbaka den uruguayanska landslagsmannen Edinson Cavani som man sålde till Paris Saint-Germain för tre år sedan. Via Napolis hemsida förnekade klubbens president Aurelio De Laurentiis att klubben skulle ha några sådana planer.

”Jag är ett stort fan av Edinson Cavani. Vi hade mycket roligt med honom under hans tid i Neapel. Han gjorde så många vackra mål – 104! Men det är svårt att att ta tillbaka en spelare som Napoli haft i det förflutna. Det är inte så mycket för att det skulle kännas som uppvärmd soppa utan för att Napoli utvecklas för varje turnering och antar flera olika sätt att spela.”

”Det är därför jag alltid säger att vi behöver unga spelare,och de nyanlända som redan har kommit i år kommer att bidra avsevärt till framgång för Napoli. Om vi pratar om anfallare, är spelare som [Arkadiusz] Milik och [Manolo] Gabbiadini stora framtidslöften som kan göra sina avstamp i Neapel. Vi är ansvariga för framtiden för laget och vi måste göra effektiva affärer. Vi behöver inte hänföra någon. Fansen är det tack vare tro, inte på grund av vilka spelare vi väljer.”

Källa: sscnapoli.it

 

 

Danny Salo
danny@solocalcio.se