Napoli

Ancelotti till Napoli?

Det spekuleras mycket om att Maurizio Sarri kommer att lämna Napoli efter säsongen och nu kommer rapporter om att Carlo Ancelotti letar efter hus i Neapel.

Den tidigare Milan-tränaren Carlo Ancelotti har under de senaste dagarna blivit allt mer ihopkopplad med att ta över tränarposten i Napoli. Ancelotti har under tiden även hunnit med att tacka nej till att ta över posten som tränare för Londonlaget West Ham.

Maurizio Sarri kommer att sätta sig ned med presidenten Aurelio De Laurentiis inom de närmsta dagarna för att diskutera framtiden och situationen mellan varandra då de öppet har kritiserat varandra i en rad intervjuer under den gågna säsongen. Sky Sport Italia kommer med uppgifterna att den utköpsklauslen på åtta miljoner euro som Sarri har går ut den 22 maj och inte den 31 maj som de tidigare har kommunicerats ut. Klubbar som har kopplats ihop med Sarri är Arsenal, Chelsea, Zenit och Borussia Dortmund. Dessa klubbar har nu en vecka på sig att aktivera klausulen för att få loss Napolis tränare.

Enligt CalcioNapoli24 ska ett avtal med Ancelotti redan vara klart om Sarri lämnar. Carletto ska redan ha varit ute på husjakt i Neapel och har redan fastnat för området Posillipo.

 

Källa:Football-Italia

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar