Napoli

Ancelotti: ”Aldrig nöjt mig med oavgjort”

I helgen drabbar ettan och tvåan i Serie A samman i Turin. Napoli besöker de regerande mästarna – och Ancelotti går för tre poäng.

Med sex omgångar spelade toppar Juventus Serie A med sina 18 poäng. På andraplatsen finns Napoli, tre poäng bakom de svartvita. Båda lagen kommer till spel med vinster i ryggen – Juventus slog Bologna i förra matchen, och Napoli besegrade Parma. Gästernas tränare ville inte prata om startelvan, skriver gianlucadimarzio.com, men utlovar ett lag som är på tårna.
– Fråga mig inte om uppställningen, jag kommer inte säga någonting. Alla är spelklara, och de är alla motiverade att spela den här viktiga matchen. Det kommer bli ett viktigt test för att förstå var vi befinner oss. Jag är säker, vi har spelat några svåra omgångar, men vi är i bra form inför den här matchen. Det är inte en match som de andra, vi vet om det, sade Carlo Ancelotti.

Ett annat ämne som dök upp var lagens storstjärnor – Lorenzo Insigne och Cristiano Ronaldo – samt inställningen till matchen.
– Det kommer inte att bli en match som bygger på individuella dueller, matchen är mellan Juventus och Napoli, två lag som kommer att spela på respektive sätt. Att nöja sig med oavgjort? Jag har aldrig nöjt mig med oavgjort i hela mitt liv. Jag vill vinna en titel redan den här säsongen, sade Ancelotti.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar