Napoli

Allan: ”Dags för Napoli att vinna något stort”

I våras utmanade Napoli länge Juventus i kampen om scudetton, men fick se sig besegrade till slut. Det är det dags att ändra på, menar Allan.

Milan tog ledningen med både 1-0 och 2-0 borta mot Napoli, men det hindrade inte att de ljusblåa vände och vann hemma i Neapel. De är därmed ett av tre lag som står på sex poäng efter två omgångar (de andra två är Juventus och Spal), och gianlucadimarzio.com rapporterar att Allan i en radiointervju berättade att han tycker att det är dags för Napoli att vinna en titel.
– Förra säsongen slutade vi på 91 poäng, men det var inte nog för att vinna scudetton. Det var en stor besvikelse, vi vill vinna något, kanske kan vi göra det med färre poäng. Jag kommer ge allt jag har för det här laget, eftersom tiden är kommen för Napoli att vinna något betydelsefullt, sade Allan.

Det var inte bara mittfältarens mål den här säsongen som kom på tal, han delade nämligen också med sig av sina tankar om Carlo Ancelotti.
– Det är lätt att arbeta med Ancelotti, han är en tränare som är lugn och fridfull. Han ger oss mycket frihet, och ger oss alltid råd om vår position på planen och de rörelser vi borde göra. Han förklarar saker utan att skrika, det ger mer styrka i träningen och han skapar lugn, sade Allan.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar